مهار آتش سوزی ضایعات لاستیک در گلسار رشت

جارستان: رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت گفت: با گزارش آتش سوزی ناشی از انباشت ضایعات لاستیکی و پلاستیکی در قطعه زمین بایری در منطقه گلسار رشت، ۶ آتش نشان با ۲ خودروی اطفای حریق به سرعت به محل مورد نظر اعزام شدند و این آتش سوزی را پس از ۴۰ دقیقه تلاش مهار کردند.
شهرام مومنی با بیان اینکه از هر ۵ عملیات آتشنشانی در ۳ ماه نخست امسال، یک عملیات مربوط به خاموش کردن آتش سوزی ضایعات و علفزارها بود، افزود: آتش نشانان رشت، هزار و ۸۰۷ مورد حریق، حادثه و خدمات ایمنی را در ۳ ماه نخست امسال پوشش دادند که از این تعداد، ۳۴۳ مورد مهار آتش سوزی ضایعات و علفزارها در سطح شهر رشت و حومه آن بود.
وی به شهروندان یادآوری کرد: انباشت ضایعات به ویژه در فصل تابستان سبب تولید حرارت و گازهای قابل اشتعال شده و تابش آفتاب به این ضایعات میتواند یک حریق بزرگ و پرخسارت ایجاد کند.
برچسب ها :آتش سوزی ، آتش نشانی ، جارستان ، حوادث ، خبر رشت ، خبر گیلان ، رشت ، رشت_سحرخیزفومنی ، سحرخیز_رشت ، سحرخیز_وکیل ، علیرضا_سحرخیز ، گیلان ، وکیل_سحرخیز ، وکیل_علیرضا_سحرخیز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰